Dit zijn de beelden van de schade die de verwoestende bosbranden in Maui hebben achtergelaten. Families en de natuur zijn ernstig getroffen, en hulp nodig is dringend nodig.

Maui, werd onlangs geconfronteerd met een verwoestende catastrofe - bosbranden die grote delen van het eiland verwoestten en een spoor van vernietiging achterlieten. De beelden zijn verschrikkelijk; De eens zo bruisende gebieden liggen nu in as, een pijnlijke herinnering aan de onvermijdelijke kracht van de natuur.

Onze verbinding met Maui is van onschatbare waarde omdat Tess en Mateo, die vanaf het begin van Buvana de content al maken, daar wonen. Hun eigen huis is gelukkig aan de vlammen ontsnapt, echter geldt dat helaas niet voor veel van hun vrienden en familieleden. De branden verwoeste genadeloos huizen, middelen van bestaan en dromen, en lieten een gemeenschap achter die dringend behoefte heeft aan steun.

Hoe wij willen helpen

Als blijk van solidariteit en steun willen we graag iets terugdoen voor Maui en alle die getroffen zijn. Daarom hebben we een speciale reishanddoek gecreëerd, geïnspireerd op de mooie natuur van Maui. Elke aankoop van deze handdoek draagt direct bij aan de herstelinspanningen, waarbij 100% van de winst wordt gedoneerd aan families die getroffen zijn door de bosbranden via het initiatief Help Maui Rise.

De getroffen families die we gaan helpen

Deze families zijn bevriend met Tess en Mateo, en daarom hebben we ervoor gekozen om specifiek deze families te helpen.

De Claydon Ohana

Een gezin geworteld in de rijke tradities van Maui, moesten halsoverkop vluchten voor de naderende branden en hebben bijna alles verloren. De materialistische verliezen zijn moeilijk te bevatten, maar het zijn vooral de mensen en relaties die voor hen van onschatbare waarde zijn.

De Colpas Family

Een dierbare vriendengroep die bekend staat om hun warme gastvrijheid en levendige gemeenschapszin, hebben hun huis en bedrijf verloren aan de vlammenzee. Ze zijn recentelijk naar een nieuwe plek verhuisd na vier keer te zijn verplaatst in anderhalve maand, met een gezin van vijf personen. Deze verhuizing bracht ook lange woon-werkverkeer met zich mee, en heeft een grote impact op hun werk- en levenssituatie.

De Bennett Ohana

Diepe liefhebbers van Lahaina en langdurig ingebed in de lokale gemeenschap, hebben hun droomhuis en bedrijf verloren in de brand. Hun verzekering dekt slechts een minimaal bedrag, waardoor ze voor enorme uitdagingen staan bij het herstellen en opnieuw opbouwen van hun leven en bedrijf.

De Tihada Ohana

Een zegen voor de Lahaina-gemeenschap door hun coachingswerk en onbaatzuchtige betrokkenheid, zijn ook getroffen en hebben hun huizen verloren. Hun toewijding aan het helpen van anderen maakt deze situatie des te hartverscheurender.

Bill Green and Ohana

Een geliefde aanwezigheid op Maui sinds 1984, hebben alles verloren in de brand. Met slechts enkele minuten om te evacueren, zijn hun huizen en bezittingen verloren gegaan, en nu worden ze geconfronteerd met de uitdagingen van wederopbouw en herstel.

Hoe kan jij helpen?

Doe met ons mee in onze missie om Maui te helpen herstellen van de ramp. Door onze Maui reishanddoek te kopen, draag je rechtstreeks bij aan de herstelinspanningen voor families die getroffen zijn door de bosbranden via het initiatief Help Maui Rise. Elke aankoop betekent 100% winst die naar deze families gaat om hen te ondersteunen bij het heropbouwen van hun leven.