Geraldine Kemper

Geraldine staat niet alleen bekend om haar werk op televisie, maar ook om haar avontuurlijke kant met haar passie voor reizen. Met haar minivan Kees verkent ze het liefst de wereld, op zoek naar nieuwe ervaringen en adembenemende plekken. Haar liefde voor het buitenleven en de natuur komt duidelijk naar voren in haar avontuurlijke reizen en kampeeravonturen, die ze graag deelt via haar sociale media en andere kanalen.

Naast haar passie voor reizen is Geraldine een grote fan van Buvanha. Onze samenwerking resulteerde in een limited edition product geïnspireerd door Geraldine's reispassie. Haar enthousiasme voor kamperen en ontdekken maakt haar een inspiratiebron, zowel op het scherm als daarbuiten.

Geraldine Kemper over Buvanha

Vorig jaar kwam ik de reishanddoeken van Buvanha tegen en kocht ze meteen. Kort daarop raakte ik in gesprek met Siebe, de oprichter van Buvanha. Hij was enthousiast over het idee om samen een product te ontwerpen, geïnspireerd op Japan, een bestemming die al lang op mijn verlanglijstje staat. De kleurrijke reishanddoeken die we hebben ontworpen, drogen snel en zijn prettig compact. Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat!

Bekijk hier onze andere ambassadeurs

Laura

Laura combineert reizen, poëzie en persoonlijke groei. Ze inspireert lezers om dromen na te jagen en deelt levenslessen, afgewisseld met haar liefde voor wijn, mode en bohemian stijl.

Lees meer

Amanda

Amanda's passie voor reizen begon in West-Amerika en leidde haar naar 34 landen. Ze is ook auteur van 'One Night Stay', een boek over unieke overnachtingsplekken in Nederland en België.

Lees meer

Kirsten

Kirsten, een getalenteerde fotograaf en avonturier, deelt haar reisverhalen en tips. Ze houdt van unieke overnachtingen zoals boomhutten en boscabines, en brengt avontuur op een ontspannen wijze.

Lees meer