Amanda

Amanda haar liefde voor reizen begon echt met een onvergetelijke rondreis door West-Amerika. Ze was er zo enthousiast over dat ze amper een maand later al in Bali stond. Inmiddels heeft ze al 34 landen bezocht en haar bucketlist lijkt alleen maar langer te worden! Naast haar reisavonturen is Amanda ook de trotse auteur van 'One Night Stay,' een prachtig reisboek vol met 75 unieke en bijzondere overnachtingsplekken in Nederland en België. Met haar boek brengt ze mensen op ideeën en inspireert ze om nieuwe en verrassende bestemmingen te verkennen.

Boek: "One night stay"

Samen met Liz & Chantal heeft Amanda het boek "One Night Stay" geschreven, waarin ze op zoek zijn gegaan naar de meest unieke overnachtingsplekken in Nederland en België. Ze hebben het afgelopen jaar maar liefst 75 bijzondere locaties bezocht, van brugwachtershuisjes tot kampeervlotten en zelfs oude gevangenisgebouwen.

Bekijk hier onze andere ambassadeurs

The Outdoors

Speciaal voor buitenliefhebbers in Nederland en Vlaanderen, gespecialiseerd in wandelen en fietsen. The Outdoors biedt kennis en plezier voor iedereen die geïnteresseerd is in het buitenleven.

Lees meer

Liv

Liv vindt unieke natuurplekjes en deelt haar ervaringen sinds 2015 via Expeditie Kram. Haar avonturen in de Himalaya of knusse cabins weerspiegelen haar liefde voor de natuur.

Lees meer

Lisette & Robert-Jan

Van vakantiegangers tot globetrotters, dit duo deelt avonturen en tips van hun reizen door landen als Mexico en Zuid-Korea. Hun blog, begonnen in Nederland, inspireert met prachtige foto's.

Lees meer