Reisstel: Lisa & Erik

Maak kennis met Lisa & Erik, het gedurfde reisstel dat in 2020 alles achterliet voor het ultieme avontuur! Na een onderbroken backpackreis vanwege COVID-19, besloten ze een nieuwe koers te varen: vanlife met hun geliefde camperbus Fred. Hun missie? Reisstel.nl transformeren tot een online reisgids gebaseerd op persoonlijke avonturen, met als doel anderen te inspireren, aan te moedigen en te helpen bij het verwezenlijken van hun dromen om de wereld te verkennen.

Van roadtrip Europa naar B&B in Italië

Lisa & Erik, het avontuurlijke reisstel, kondigen aan dat ze naar Italië verhuizen! Na jarenlang vanlife te hebben geleefd en hun liefde voor Italië te hebben ontdekt tijdens roadtrips en een maand in Piemonte, is de beslissing genomen: ze gaan een B&B starten. Volg hun 'Ik Vertrek' avontuur op YouTube en Instagram, waar ze jullie meenemen door het proces van het omtoveren van bouwvallen, omgaan met Italiaanse bureaucratie en het vinden van oplossingen voor budgetbeperkingen, met natuurlijk ook genoeg ruimte voor het genieten van prachtige uitzichten, heerlijke wijnen en bijzondere ontmoetingen.

Bekijk hier onze andere ambassadeurs

The Outdoors

Speciaal voor buitenliefhebbers in Nederland en Vlaanderen, gespecialiseerd in wandelen en fietsen. The Outdoors biedt kennis en plezier voor iedereen die geïnteresseerd is in het buitenleven.

Lees meer

Liv

Liv vindt unieke natuurplekjes en deelt haar ervaringen sinds 2015 via Expeditie Kram. Haar avonturen in de Himalaya of knusse cabins weerspiegelen haar liefde voor de natuur.

Lees meer

Lisette & Robert-Jan

Van vakantiegangers tot globetrotters, dit duo deelt avonturen en tips van hun reizen door landen als Mexico en Zuid-Korea. Hun blog, begonnen in Nederland, inspireert met prachtige foto's.

Lees meer